Nieuwsarchief

Jaar: 2011
 
Verenigingsschieten St.Hubertustrofee 2011
 
Verenigingsschieten St.Hubertustrofee 2011

Op Zondag 28 augustus j.l. vond op het schitterend gelegen schietterrein van de Schutterij St.Hubertus-Gilde van Gulpen het jaarlijks verenigingsschieten voor zestallen plaats.
Het evenement dat voor de 5e keer door de Gulpense schutterij werd georganiseerd werd ondanks de mindere weersomstandigheden goed bezocht. Zestallen van diverse pluimage gingen met elkaar de strijd aan om het felbegeerde kampioenschap van Gulpen. De mannelijke schutters vreesde ook dit jaar weer de concurrentie van de dames,die de afgelopen jaren steeds hadden gezorgd voor een felle strijd om de titel.
Vorig jaar waren het immers de dames van café ’T tepke die de titel met groot overmacht wisten te veroveren.
Dat het café T’tepke de titel en de bijbehorende trofee weer opnieuw mee naar huis wilde nemen bleek wel uit het feit dat ze 3 teams hadden ingeschreven.
Het werd een strijd waar de spanning soms hoog opliep en waarbij sommige deelnemers hun zenuwen niet in bedwang konden houden. Er moest zelfs een andere buks aan te pas komen om de strijd een nog eerlijker karakter te geven.
Pas laat in de middag kon er eindelijk gekaveld worden om de titel voor het kampioenschap van Gulpen. Het A team van café T’tepke, nu eens zonder dames, moesten het opnemen tegen het Gulpens mannenkoor St.Caecilia, met 1 dame!!?? Het werd een glorieuze overwinning voor de bassen, tenoren en sopraan van St.Caecilia.

Uit handen van de voorzitter van de Schutterij St.Hubertus-Gilde kregen zij dan ook onder luid applaus de welverdiende trofee overhandigd.
De Schutterij St.Hubertus-Gilde mag terugkijken op een geslaagd evenement.

Chapeau!!!

Voor een fotosessie zie de foto\\\'s op deze site.


Terug naar overzicht
Deze website is eigendom van Schutterij St. Hubertus-Gilde Gulpen |