Gastenboek
Bericht plaatsen

Emma Zink Thewissen
emmazink@home.nl
Beste schutters Vrienden en Vriendinnen

Door omstandig heden kon ik niet op de jaarvergadering van 25-1-2013 aanwezig zijn.
Daarom des te groter mijn verbazing dat mijn man naar huis kwam onder begeleiding van Onze trotse Schutterskoning
John Daniels, die mij toch verraste met een prachtige Medaille met de mededeling jij kan er toch niks aan doen dat je niet meer geüniformeerd kan lopen maar je bent nog altijd van onze schutterij en dat blijf je ook ,al is het maar als steunend lid en je komt toch om ons bij uittreden een hart onder de riem te steken.
Daar werd ik toch wel even Ontroerd van .
Lieve John Daniels jij was en bent nog tot het Konings vogel schieten een mooie koning en ik hoop dat je door schiet tot Keizerschap want die kunnen wij als vereniging ook nog gebruiken, Ik gun het je van harte
Bedankt kerel ik waardeer en koester dit geschenk heel erg .

Emma Zink Thewissen

 
miranda en hans
mwm.severijns@home.nl
Hallo bestuursleden en de overige leden van de schutterij St.Hubertus-Gilde we willen ons van harte danken dat jullie mij wijnkoningin Miranda hebben begleidt naar het feestterein de wijngaarde. Het was supper gezellig. En iedereen in het dorp en vreemde vonden het heel mooi. Ze vinden het leuk als we volgend jaar de nieuwe wijnkoningin begleiden naar de wijngaarde en n rondgang door t dorp maken met de nieuwe wijnkoningin. Dit is heel supper voor onze schutterij. groetjes en nogmaals bedankt voor t begleiden van de kerk naar de wijngaarde groetjes de ex-wijnkoningin en partner Hans.

 
Kay Beckers
kaybeckers@ziggo.nl
Bericht: echt een hele leuke site

 
Webbeheer
info@schutterijgulpen.nl
Het gastenboek staat weer online.

Op het moment dat U een bericht plaatst via het gastenboek, wordt dit naar onze webbeheerder gestuurd via email. Op het moment dat deze het bericht \'goedkeurt\' plaatst hij het op het gastenboek. Dit doen wij om het plaatsen van spam te voorkomen. Het kan dus enige uren duren voordat u bericht online verschijnt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Webbeheer Schutterij St. Hubertus-Gilde
 


Deze website is eigendom van Schutterij St. Hubertus-Gilde Gulpen |